ekonomskabaza.hr

Pravila privatnosti

 

Politika privatnosti

Adresa naše web-stranice je: https://ekonomskabaza.hr. Ova obavijest o privatnosti za Ekonomsku bazu (“Tvrtka”, “mi”, “nas” ili “naš”), opisuje kako i zašto možemo prikupljati, pohranjivati, koristiti i/ili dijeliti (“obrađivati”) vaše podatke kada koristiti naše usluge, kao što je kada: Posjetite našu web stranicu na https://ekonomskabaza.hr/. Čitanje ove obavijesti o privatnosti pomoći će vam da razumijete svoja prava i izbore u vezi s privatnošću. Ako se ne slažete s našim pravilima i praksama, nemojte koristiti naše Usluge. Ako i dalje imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, obratite nam se na kontakt@ekonomskabaza.hr.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Kada posjećujete, koristite ili se krećete našom stranicom, možemo obrađivati osobne podatke ovisno o tome kako komunicirate s Ekonomskom bazom, odabirima koje napravite te člancima i značajkama koje koristite. Ne obrađujemo osjetljive osobne podatke.  Ne primamo nikakve podatke od trećih strana.  Vaše podatke obrađujemo kako bismo pružili, poboljšali i administrirali naše Usluge, komunicirali s vama, radi sigurnosti i sprječavanja prijevare te radi usklađivanja sa zakonom. Također možemo obrađivati vaše podatke u druge svrhe uz vaš pristanak. Vaše podatke obrađujemo samo kada za to imamo valjan razlog.

Podatke možemo dijeliti u određenim situacijama i s određenim trećim stranama.  Imamo organizacijske i tehničke procese i procedure za zaštitu vaših osobnih podataka. Međutim, nijedan elektronički prijenos putem interneta ili tehnologija za pohranjivanje informacija ne može biti 100% siguran, stoga ne možemo obećati niti jamčiti da hakeri, kibernetički kriminalci ili druge neovlaštene treće strane neće moći ugroziti našu sigurnost i nepropisno prikupljati, pristupati , ukrasti ili izmijeniti vaše podatke.

Ovisno o tome gdje se geografski nalazite, primjenjivi zakon o privatnosti može značiti da imate određena prava u vezi s vašim osobnim podacima. Najlakši način da ostvarite svoja prava je ispunjavanjem našeg obrasca za zahtjev ispitanika koji je dostupan ovdje ili nas kontaktirate. Razmotrit ćemo i postupiti po svakom zahtjevu u skladu s važećim zakonima o zaštiti podataka.

Kolačići

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati da spremite ime, adresu e-pošte i web-stranicu u kolačiće. Ovo je kako bi vam olakšali ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako imate račun i prijavite se na ovu web-stranicu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, i kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić biti će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Gdje šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.

Vaše kontakt informacije

Ekonomska baza
Zagreb
Hrvatska
Web-stranica: https://ekonomskabaza.hr
E-mail: kontakt@ekonomskabaza.hr