ekonomskabaza.hr

Predstavljanje Ekonomske baze

članovi ekonomske baze

Pozdrav svima?,

mi smo Jakov, Leonardo, Bernard i Viktor te činimo tim Ekonomske baze. Na ovoj ćemo stranici objavljivati tekstove vezane uz ekonomsku tematiku. Cilj naših tekstova je na jednostavan način objašnjavati ekonomske teme i tako ih približiti svakome koga zanima ekonomija. Više o nama možete pročitati ovdje.

Pošto znamo da ste nestrpljivi, prvi tekst ćemo objaviti 1. veljače i objavljivat ćemo jedan tekst svakih tjedan dana. Ako vam nešto u tekstu bude zanimljivo, imate neko pitanje ili želite dati svoj komentar i mišljenje na temu kojom se bavimo taj tjedan, slobodno komentirajte ili nam se javite porukom/mailom. Otvoreni smo i zainteresirani za raspravu, tim više što je ekonomija nešto što utječe na živote svakoga od nas i gotovo svatko ima neko mišljenje o tim temama.

Nadamo se da će vam naši tekstovi biti zanimljivi i korisni i da ćete naučiti nešto novo te to novostečeno znanje primijeniti u vašem svakodnevnom životu??.

Čitajte nas i na:

Twitteru – https://twitter.com/Ekonomskabaza

Instagramu – https://www.instagram.com/ekonomskabaza/

LinkedInu – https://www.linkedin.com/in/ekonomska-baza-3b065422b/

Facebooku – https://www.facebook.com/Ekonomskabaza/

1 komentar

  • Ivan Elvedji 2 godine ago Odgovor

    Jako mi je drago,sto pokrecete ovu stranicu,jer jako je vazno,informirati gradjane o ekonomskim temama,koje su i bitne i za svakodnevni zivot istih.Nadam se,da ce te pisati jezikom,koji mora biti jednostavan i razumljiv obicnom gradjanu i pisati o temama ,koji su obicnom gradjanu,potrebne da mi mogao donositi odluke koje ce mu olaksavati zivot bilo da se radi o raspolaganju novca,ulaganju istog i sl.
    Na kraju ,vam zelim reci , da vas ne obeshrabre eventualne pocetne slabe reakcije ,jer svaki pocetak je uvijek tezak ali ustrajnost i upornost uvijek donosi rezultate.

Odgovori