ekonomskabaza.hr

Naš prvi studentski kviz!

Slika u trenutku prije igranja kviza

Prepuni osjećaja sreće i ponosa pišemo ovaj blog o našem prvom kvizu!

U suradnji sa Studentskim zborom Ekonomskog fakulteta u Zagrebu organizirali smo naš prvi studentski kviz koji se održao u Lokinn Caffe-u.

Napetost se mogla rezati nožem, ekipe su bile oružani znanjem i osmijesima, i spremni na pravi mali kviz rat. Pitanja su bila svestrana… Bilo je tu književnosti, nešto o glazbi i filmovima, sporta, politike i nama najdraže ekonomije. Kako se kaže, za svakog ponešto.

U konkurenciji našeg prvog kviza natjecalo se deset ekipa sa ukupno 36 igrača. Prezadovoljni smo ovakvim odazivom i hvala vam na tome. Kada nešto organizirate po prvi put uvijek imate malo niža očekivanja jer se za taj projekt još nije čulo , a i sami smo znali da u Zagrebu ima mali milijun kvizova koji se odigravaju. No, na našu sreću odaziv je bio odličan i stvarno smo svi zajedno uživali.

U pauzama se gledala i odlučujuća tekma naše rukometne repke. Navijali smo svi zajedno kao jedna ekipa, ali nažalost nismo uspjeli slomiti tvrde dance. Tekma je završila 32:32.

 

A sada na najbitniju stvar i ono što smo svi čekali, proglašenje!!!!

Treće mjesto na kvizu osvojila je ekipa Kex Pej, čestitamo!! Cure bile ste odlične i zaslužili ste tu rundu pića :).

Kviz ekipa

Drugo mjesto u finoj konkurenciji osvojila je ekipa Vošt! Odlični ste bili, bravo bravo :). Osim što su osvojili diplomu, dobili su jako zasluženu bocu vina. Kao prava gospoda.

Kviz ekipa

 

A prvo mjesto i titulu prvih ikad šampiona našeg kviza, zlatom ispisano ime ekipe zauvijek će biti: Platinasti sntntn! Rasturili ste i bili ste stvarno odlični. Kao nagradu šampiona, osvojili su diplomu i gin koji se prelijevao u potrošena grla naših šampiona.

 

Kviz ekipa

 

Naravno, nećemo zaboraviti ni naše ostale ekipe koje su ostavile srce i puno znanja. Riječ je o sljedećim ekipama:

4. mjesto: Talentirane

4. mjesto: Inženjeri

5. mjesto: Mokra braća

5. mjesto: Izvanredni

6.mjesto: NJokić

7.mjesto: Nori- ekipa koja je kao predzadnja odnijela najposebniju nagradu, čips!

8.mjesto: HČarovci.

 

Jedno veliko hvala Lokinn Caffe-u koji nam je omogućio prostor i nagrade, te što su prepoznali potencijal ovog formata druženja i dijeljenja znanja. Isto tako hvala Studentskom zboru Ekonomskog fakulteta u Zagrebu koji su na svoju incijativu predložili da skupa surađujemo na ovom kvizu. Hvala vam na tome.

Ovo je bilo jedno divno iskustvo koje neće nikad ispariti.

No, ovo nisu puke riječi i pozdravi….

 

jer se kviz nastavlja i dalje!! Nastavak kviza biti će 2.2.2023. opet na istoj lokaciji, Lokkin Caffe-u.

 

Do tada učite!

 

-TIM EB

Nema komentara

Odgovori